SAVRŠENO ORGANIZOVAN ENTERIJER ZA LJUDE KOJI IMAJU MNOGO KNJIGA !

Ovakvu transformaciju je doživjela kuća u Parizu i to ugradnjom polica za knjige koja se prostire kroz dva nivoa u cijeloj prostoriji. Ovakav organizovan enterijer je posebno pogodan za ljude koje imaju dosta literature.

Projektni biro Andrea Mosca Creative Studio je potpisao je projekat enterijera kuće nazvane Bookshelf House . Kao što i sami možete vidjeti iz priloženih fotografija, ovo ime je namjenski izabrano jer su klijenti strastveni obožavaoci knjige. Zato su napravljeni regali koji imaju dvostruku funkciju pa tako neke police služe kao ograda stepeništa dok druge dijele kancelarijski prostor ili služe za odlaganje suvišnih stvari.

dizajnidom2

organizovan enterijer

Cilj ovog projekta je bio da se transformiše trošna i  mračna kuća u svjetao i topao dom koji će u potpuno novom rasporedu dobiti i kancelarijski prostor, podrum i odvojenu kuhinju.
Inovativne police za knjige predstavljaju centralnu tačku ovog enterijera. Napravljene su iz samo jednog elementa koji se pruža od prizemlja pa sve do mezanina gdje se pretvara u ormar koji sakriva ulaz u spavaću sobu i kancelariju.

dizajnidom5

dizajnidom3

Ono što dijeli kuhinju od trpezarije su staklena vrata , i na taj način je stvorena suptilna veza između ova dva prostora koja su ipak fizički odvojena.

Oglasi