SAVJETI ZA RENOVIRANJE MALE KUPAONICE -kreativni projekti koji će vam smanjiti troškove !

Najjeftiniji način da jednostavno osvježite vašu kupaonicu je da promijenite pribor koji koristite. Možete učiniti male promjene koje će učiniti univerzalnom vašu kupaonicu. Dodavanjem sitnih detalja, zamijenite stazu ili tepih u kupaonici, uskladite je sa bojama na tuš zavjesi. Promijenite peškire, posude za sapun, držače za četkice. Stavite nove zavjese na prozor ili promijenite rasvjetu u kupaonici. Ovakvi mali detalji mogu dosta uticati na izgled vaše kupaonice.

dizajnidom

dizajnidom1

Ono što jojš možete je promijeniti pozadinu u vašoj kupaonici. Koristite ogledala koja će povećati prostor, kao i  predloške na zidovima i kombinujte ih sa neutralnim bojama. Birajte svijetlije boje za kupaonicu naročito  ako je male površine.

Pored toga, koristite postolje umivaonika u istoj boji jer to isto tako može smanjiti taj umanjeni osjećaj. Postavite ogledalo ovalnog oblika  na zidu koje može stvoriti središnju tačku.

dizajnidom4

dizajnidom3

Kombinacije boja su naročito u stanju proširiti prostor koji nedostaje u manjoj kupaonici. Možete kombinovati bijelu i svijetlo zelenu te stvoriti lijep i svjež ambijent. Tipičan otvoreni prostor za pohranu uvijek postaje dobra opcija kako bi vaša mala kupaonica izgledala šire. Još možete koristiti  i zidne police koje se montiraju.

Oglasi