ŠARMANTNI ENTERIJER ZA PORODIČNU ATMOSFERU – savršena porodična kuća!

Ovo je detaljan plan prelijepe kuće namjenjene višečlanoj porodici. Njen šarmantni enterijer je čini još posebnijom iako ne manjka ni estetici eksterijera .Prikladna je za gradnju na placevima srednjih dimenzija, a njena struktura ima jednostavnu formu koja nije mnogo zahtjevna za izgradnju.
Njenu spoljašnjost krasi interesantna fasada od kombinovanih materijala. Kuća ima četiri spavaće sobe, zbog čega je pogodna za porodicu sa više članova. Smještena je i velika garaža u koju mogu stati dva automobila. Šarmantna kuća sa potkrovljem je podijeljena  u dvije zone – dnevna je smještena u prizemlju, a gornji nivo je rezervisan za noćnu zonu. Plan prizemlja je predvidio interesantan dnevni boravak sa modernom otvorenom kuhinjom i malom trpezarijom. U okviru kuhinje je smještena i mala  praktična ostava.

savršena porodična kuća, šarmantni enterijer
Savršena porodična kuća

Iz dnevne sobe je omogućen direktan izlaz u dvorište.
U prizemlju ima i  jedna manja prostorija, namjenjena  za radnu ili gostinjsku spavaću sobu. Planom je predviđeno i postavljanje  dva kupatila, od kojih je jedno smješteno u prizemlju, a drugo na spratu.

Na spratu se  pored većeg kupatila nalaze i glavna spavaća soba sa posebnom terasom te i dvije dječije sobe koje dijele veću terasu. Tu su još i mala prostorija za garderobu i pomoćna prostorija smještena iznad garaže.

Oglasi