PRELIJEPA KOLEKCIJA RASVJETE IZ SUSJEDNE NAM SRBIJE – unesite eleganciju i perfekcionizam u svoj dom!

“E” je kolekcija skulptularnih rasvjetnih uređaja koja obuhvata jednu stolnu i dvije samostojeće podne lampe. Lampe posjeduju geometrijsku formu, koje su napravljene od aluminijuma sa LED trakama. Lake su za premještanje i postavljanje  na sto ili pod. Mogu se rotirati i postavljati na više  načina, kako bi se osvjtljenje prilagodilo različitim potrebama. Dostupne su u bijeloj i crnoj boji, a idealne su za salone, studije, poslovne ili stambene prostore.

dizajnidom

dizajnidom1

“Strip” je jedna od kolekcija zidnih lampi sa direktnim i indirektnim lokalnim osvjetljenjem, dostupna u verzijama sa oštrim ili oblim ivicama. Kućište je napravljeno od aluminijuma, a prednja maska je od nerđajućeg čelika. Lampa “Strip Sito” posjeduje perforirani prednji panel za interesantniji svjetlosni efekat.

dizajnidom3

dizajnidom4

Dostupna je u bijeloj, sivoj i crnoj boji i u više veličina u zavisnosti od odabranog svjetlosnog izvora -fluorescentna sijalica ili LED traka .Ove svjetiljke su idealne za indirektno osvjetljavanje hodnika, te za ambijentalno osvjetljenje drugih većih ili manjih prostorija.

Oglasi