OSVJEŽITE DNEVNU SOBU UZ MINI BUDŽETE- ideja koja će promijeniti izgled prostorije !

Ove fantastične ideje za uređenje dnevne sobe će vam potpuno osvjećiti prostor i dati mu potpuno novu notu.

 
1. Zidne nalepnice

Ako tražite alternativu za  slike, onda uzmite u obzir kreativne naljepnice za zid. Njihovo lijepljenje ne zahtjeva mnogo vremena, a postoje u razovrsnim oblicima,bojama, dezenima i veličinama. Takođe su odličan izbor ukoliko živite u iznajmljenom prostoru, jer mogu da se skinu bez oštećenja zidova. Da bi naljepnice zaista došle do izražaja. Najbolje je da izaberite boju nijanse koja je u kontrastu u odnosu na ostale dekorativne detalje u sobi.

dizajnidom7

dizajnidom8
2. Ogledalo nesvakidašnjeg dizajna

Ogledala su jedan od najlakših načina da dnevnu sobu učinite atraktivnijom. Jednostavno ga samo naslonite na zid umjesto da ga zašarafite ili okačite. Izaberite zanimljiv oblik ukoliko želite da zaista skrenete pažnju na ovaj detalj. Ne zaboravite da male prostore možete lako da učinite vizuelno većim  pomoću dekorativnog ogledala.

dizajnidom11

dizajnidom6

3. Aksesoari i trendi dezeni – dodajte boju 

Aksesoari mogu da čine čuda i da daju dnevnoj sobi potpuno novi izgled uz veoma mali budžet. Dovoljno je,  da zamjenite stare jastuke za trendi dezene u raznim i kompatibilnim i jarkim bojama. Zašto ne biste takođe osvježili svoje osvjetljenje, birajući abažure raznobojnih nijansa? Da biste pojačali vizuelni utisak, oblik i  boju  uskladite sa vaznama, ramovima za fotografije i stonim lampama .

dizajnidom12

dizajnidom5

Oglasi