PRELIJEPA DEKORACIJA VRTA VINOVOM LOZOM – za sve one koji uživaju u svježem vazduhu i prirodnoj ljepoti

dekoracija vrta vinova loza


Ukoliko imate dvorište, koje niste baš do sada iskoristili na najbolji način sve što morate da uradite jeste da kreirate baštenski prostor, po mogućnosti odmah ispod vašeg prozora. Vrijeme provedeno u vašoj bašti može biti idealno za odmor i relaksaciju, a svakako vam neće škoditi. Mnogobrojne biljke kojima možete da ukrasiti svoju baštu su lako dostupne i jednostavne za održavanje, a vama će pružiti odličnu priliku da uživate u svojoj ličnoj oazi.

Ukoliko se u rano proljeće malo potrudite, tokom ljeta ćete moći da sjedite okruženi biljkama, mirisima i aromama koje će vas inspirisati te probuditi vašu maštu.

Ukoliko želite da napravite hladovinu u svojoj bašti na prirodan način, ne morate čekati po nekoliko godina da drvo koje ste posadili naraste i razvije svoje grane. Naročito lahko možete kreirati svoju odbranu od sunca vinovom lozom, koja zapravo i ne traži puno truda od vas.

Pored hladovine u kojoj ćete moći da uživate tokom ljeta, vinova loza će vam na jesen dati predivne i ukusnie plodove kojima ćete moći da se osvježite i zasladite. Sve što vam treba za kreiranje hladovine uz pomoć vinove loze jeste nekoliko dasaka kojima ćete je usmjeriti i kreirati joj podršku sa zemlje. Takođe, ukoliko imate mogućnosti, možete postaviti i žice oko kojih ćete je uplesti, jer na taj način nećete poremetiti vizuelni efekat prave prirodne oaze.

Oglasi