Gledaoci rijalitija “Parovi” možda će prepoznati Nikolu Lakića koji trenutno učestvuje u sedmoj sezoni “Zadruge”.

Lakić je ranije bio povezan sa produkcijom “Happy TV” i zbog tog udruženja je boravio u ekskluzivnom posjedu Šimanovci. Međutim, njihova veza je žestoko prekinuta nakon incidenta koji se dogodio prije tri godine. Lakića i grupu učesnika vlasti su priveli kada su razvalivši vrata pokušali nasilno da uđu u vilu “Parova”. Nikola je razjasnio situaciju u onlajn izjavi, objašnjavajući da su nezadovoljni postojećim ugovorima i da se ne ponašaju iz neprijateljstva.
Njihov cilj je bio da se dogovore, ali njihovi pokušaji su bili uzaludni. Shodno tome, odlučili su pokrenuti pobunu kako bi osigurali da se novi ugovor pridržava prvobitnog sporazuma. Prepisali su svoje željene uslove na papir i popeli se na visoko mesto da objave svoje zahteve. Međutim, oni su privedeni i sprovedeni u policijsku stanicu gdje je Nikola Lakić ispričao događaje. Pre tri godine, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, zajedno sa još troje učesnika, nasilno su udaljeni iz rijalitija. Zbog toga je televizijska mreža “Happy” podnijela tužbe protiv svih šest osoba za znatne sume novca. Uprkos razdvojenosti, bivši rijaliti par, Kulić i Macanović Bebica, trenutno učestvuju u emisiji pod nazivom “Elita”, a njihov animozitet ostaje nerazjašnjen.
U poslednjem delu serije “Pitanja gledalaca”, par o kome je reč ponovio je svima poznatu priču, detaljno iznevši negativne aspekte njihove dugogodišnje veze, i iznevši ozbiljne optužbe jedno protiv drugog. Međutim, Macanović je sasvim jasno dao do znanja da više neće tolerisati da ga nazivaju starim nadimkom “Beba”. Od tada se preselio u Niš, gde provodi vreme skupljajući čačkalice. U međuvremenu, Marko Janjušević Janjuš se vratio u „Elitno“ takmičenje, a njegovi postupci su izazvali značajnu pažnju ostalih takmičara. S obzirom na to da se preko ljeta pomirio sa suprugom Enom, mnogi ga budno prate, sumnjajući da bi mogao okliznuti i izdati je.

Uprkos tome, Janjuš naizgled nije svjestan situacije oko njegovog Instagram naloga u rijalitiju. Prema nedavnim izvještajima, Instagram je zabranio njegov nalog zbog pogrdnih komentara koje je dala osoba koja vodi svoj profil prema drugim korisnicima. Osoba zadužena za Janjušev Instagram izrazila je čuđenje zbog zabrane, postavljajući pitanje zašto je njihov nalog ugašen iako nije objavio ništa eksplicitno uvredljivo, osim što je pojedinim pojedincima poručio da “idu dođavola”, o čemu svjedoče njihove priče. Može li neko dati uvid u razloge za ovu pojavu?

Oglasi