OČARAVAJUĆI ENTERIJER SA INTERAKTIVNIM MEDIJA CENTROM – rezultata vrhunske arhitekture!

Sobe su tako prostrane da imaju širok pogled na grad, a u centru spavaće smješten je krevet jedinstvenog oblika što ovu prostoriju čini intimnim  kutkom apartmana. Svaka soba je opremljena interaktivnim medija centrom, a na zadnjem  spratu je smještena  bašta na kojem gosti slobodno mogu da se opuste i uživaju i prekrasnom pogledu .

OČARAVAJUĆI ENTERIJER
OČARAVAJUĆI ENTERIJER

Takođe se da primjetiti da pored toga što graditelji insistiraju na pogodnostima savremene tehnologije, teško ćete ih primjetiti na fotografijama. Iako je opremljen najsavremenijom tehnologijom, svaki apartman ima prostor  koji osluškuje tako stvarajući  iskustvo koje spaja lične naklonosti i elemente iznenađenja, što  se navodi na zvaničnom veb sajtu ovog objekta.

Naime upravljači se pojavljuju i nestaju prema potrebi, tako dozvoljavajući vlasnicima da naprave drugačiju organizaciju u zavisnosti od svog i raspoloženja. Na taj način će premještati i rotirati panele koji fizički transformišu apartman u potpuno drugačiji ambijent U tim segmentima najviše dolazi do izražaja moderna tehnologija.
Jedna od osnovnih njegovih karakteristika je u tome što je maksimalno pogodan za prilagođavanje raznovrsnim internacionalnim kulturama.

Oglasi