INOVATIVNI DODACI ZA SAVREMENE KANCELARIJE – savremene kancelarije podržavaju interakciju i saradnju te podižu moral

Jedan od ekstremnih primjera, kao što je sjedište kompanije Facebook, veličine 39.948 m2, pokazuje nam kako kancelarijski prostor uopšte ne mora imati zidove, uprkos tome što u njima radi gotovo 3000 zaposlenih, smještenih za minimalističkim pločama stolova bez ikakvih fioka ili ormara, na kojima su postavljene samo pregrade koje dijele radnike od buke koju stvaraju njihove kolege.

Čak i Mark Zakerberg sjedi za jednim takvim neopisivim stolom u ovom prostoru, radije nego u nekoj kancelariji u uglu, doprinoseći tako sveukupnom osjećaju kolegijalnosti. Ali, nisu baš svi ljudi ljubitelji rada u takvom okruženju, najčešće se žaleći na buku, ometanje i osjećaj da ih ostali saradnici konstantno posmatraju.

SAVREMENE KANCELARIJE
SAVREMENE KANCELARIJE

U slučaju ako morate da se koncentrišete u zgradi kompanije Facebook ili 20 sličnih velikih kancelarija otvorenog plana prostora, pruža vam se mogućnost da se zatvorite u neku od javnih soba za sastanke ili da jednostavno stavite slušalice u uši kako biste se potpuno izolovali. U tome vam može pomoći posedovanje nekih korisnih dodataka u vašem privatnom prostoru, koji vam u pomažu da se osamite ukoliko se za time ukaže potreba

Oglasi