OČARAVAJUĆI SISTEM LED RASVJETE – značajno povećava trajanje svjetlosnog izvora

Ovaj je interaktivna lampa, kontrolisana mobilnim telefonom, i sposobna je da napravi trodimenzionalnu projekciju od svog abažura. Ova inovativna karakteristika je moguća zahvaljujući mobilno kontrolisanom, specijalnom profilu svetlosnog navođenja, koje je postavljeno u pokret ultra tihim motorom koji ima veliku energetsku efikasnost.

SISTEM LED RASVJETE
SISTEM LED RASVJETE

POVLAMP ima avangardnu i raznovsnu tehnologiju sa veoma zapaženim karakteristikama.  Od stanova, barova, pa do prodavnica i restorana, POVLAMP je prilagodljiva svakom okruženju.

Opremljena sa LED svjetlosnim izvorom koji posjeduje životni vijek od 50.000 sati, POVLAMP rasvjeta može biti prebačena iz funkcionalnog u ambijentalno osvjetljenje, ili kombinaciju oba u istovremeno. Viseći elementi rasvjete su takođe posebno dizajnirani za LED sistem, a kako bi ostali hladni koriste i generisanu vazdušnu cirkulaciju.

Ovaj protok vazduha proizveden tihim motorom omogućava da toplota emitovana iz LED diode bude eksportovana u spoljnu sredinu. Tako se značajno povećava i trajanje svetlosnog izvora, dok se istovremeno osigurava njegova maksimalna efikasnost.

Oglasi