NOVI DIZAJN MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA –  mnogima je skoro nemoguće da zamisle kompletiranje dana i kuhinjskih zadataka bez nje

Obična mašina za suđe je daleko od savršene. Sa jedne strane, stavljanje i vađenje posuđa iz mašine za pranje može biti jako iritirajuć postupak, gori nego li sređivanje haosa koji nastaje na pultu njegovim nagomilavanjem.

NOVI DIZAJN MAŠINE ZA PRANJE
NOVI DIZAJN MAŠINE ZA PRANJE

Način na koji se tradicionalna mašina za pranje posuđa otvara  takođe može da zauzima dosta ionako ograničenog prostora, što male kuhinje čini još manjim i zahtjeva akrobatske vještine kako bi se zaobišli elementi i otvorila vrata.

Nekoliko industrijskih dizajnera došlo je na ideju da revolucionalizuje ove kuhinjske aparate, u velikoj mjeri popravljajući njihovu upotrebnu vrijednost. Mašina za suđe koja se puni odozgo, kreirana od strane Mošena Džafara Maleka i Bezhada Taherija, zauzima istu površinu prostora kao i postojeći tehnički elementi, ali se krije iza kuhinjskih elemenata, podižući se po potrebi iz pultova u nizovima polica.

Isto tako pružen vam je i mnogo bolji uvid u suđe koje se nalazi unutra, dok se sama mogućnost postavljanja mašine pokraj sudopere javlja kao još jedna od pogodnosti i olakšica.

Oglasi