KERAMIKA KOJA JE OSVOJILA SVIJET – glamur i toplina su njene osnovne karakteristike!

U najkraćem ovogodišnje izdanje najvećeg sajma keramike bi se moglo opisati kao glamur, šarm i toplina .Riječ je o opremi za kupatila i kupatilskog namještaja na svijetu – CERSAIE 2016.

Sudjelovalo je više od 850 izlagača iz 43 zemlje, među kojima su  arhitekti, dizajneri i profesionalci koji se bave uređenjem enterijera . Okupili su se na pet sajamskih dana u Bolonji kako bi predstavili najnovije trendove, prekrasne najnovije kolekcije i proizvode kojim se ponose. Kada na jednom mjestu okupite takvu ekipu, keramika koja osvaja svijet je zagarantovana.

keramika
Predivna keramika koja se sve više koristi

Ograničenja u svijetu keramike više ne postoje . To najbolje dokazuju trenutni aktuelni trendovi, kao  i cjelokupan “CERSAIE 2016”. Dosadašnje uobičajene veličine se prevazilaze kao i 2D efekat, keramika postaje prijatna i meka na dodir, a najzahtevniji ciljevi predstavljaju još veću inspiraciju za keramičare. Kada je tako, mogućnosti za uređenje enterijera keramikom su mnogobrojne i raznovrsne . Na vama je samo da pronađete svoju savršenu i  dobitnu kombinaciju.

Među vodećim trendovima iz svjetskog hrama dizajna  izdvaja se:

1.Prefinjeni efekat teksture
2.Mekoća kože
3.Keramičko drvo
4.Elegantni mermer
5.Veće je uvijek bolje
6.Neprikosnoveni heksagon
7.3D
8.Mix&Match

Oglasi