NOVA HIT BOJA ZA OVU GODINU – neonska i jaka zelenkasta nijansa, koja balansira između zelene i žute

Greenery nijansa djeluje odlično u prirodnim enterijerima i daje veoma dopadljive detalje, tako da se može koristiti u neočekivano koloritnim ambijentima, svijelo roze, teget, bordo, crnoj i bijeloj, plavoj boji i u ovim slučajevima stvara odvažne akcente.

Zidovi

Akcentni zidovi su veoma lagan i lijep način dodavanja vašem enterieru nijanse koja je u trendu. Bilo koju prostoriju da odaberete, ovakvi zidovi će postati centar pažnje.

Tekstili

BOJA ZA OVU GODINU

U slučaju da ne želite neke velike promjene, možete inkorporirati tekstile zelenkate boje u dizajn važe dekoracije. Posteljine, zavjese, jastuci, tepisi i tapacirunzi mogu napraviti vaše enterijere veoma stilskim i smjelim, dok su ove opcije istovremeno i veoma budžetski isplative.

Namještaj

Namještaj je još jedno rješenje pomoću kog možete unijeti boju predstojeće godine u vaše enterijere. Postoji monogo stilova i komada namještaja koje možete isprobati i sa kojima možete eksperimentisati – stolice, sofe, ormari, otomani, kredenci, fotelje  i ostale stvari sa bilo kojim stilom i izgledom da su dostupni.

Oglasi