Rada Manojlović godinama izbegava razgovore o predstojećoj svadbi. Međutim, čini se da je nedavno dala najavu o svojim budućim planovima.

Prema objavi na njenom Tviter nalogu, Rada je otkrila da će se uskoro venčati sa svojim dečkom. Ova vijest će sigurno privući pažnju njenih obožavatelja i medija. Rada je jasno stavila do znanja da je više ne zanimaju izlasci ili neobavezne veze, već je fokusirana na to da se skrasi u predanom i ozbiljnom partnerstvu. Njena izjava je jasan pokazatelj njene želje da zaobiđe povremene izlaske i krene direktno ka braku.
Namjera Radine izjave je očigledna i vjerovatno će izazvati razgovor i interesovanje javnosti. Razumljivo, ljudi su na različite načine tumačili Radinu objavu o njenoj udaji, neki su to shvatili ozbiljno, a drugi zbijali šale. Svako ima pravo na svoje mišljenje i reakciju, što je važno priznati. Radin zreli odgovor na različite reakcije na njenu objavu je pozitivan znak, što ukazuje na njen opušten pristup komentarima na društvenim mrežama. Komentar jednog korisnika “Srećno brate, samo treba da nađeš momka koji ne želi decu”, napisan je u šaljivom ili duhovitom tonu kao odgovor na Radinu objavu braka.


Insinuacija komentatora mogla bi sugerirati da je teže naći partnera koji ne želi djecu, ali je vjerovatno da je to bila duhovita primjedba. Vrijedi napomenuti da se tumačenje ovakvih komentara razlikuje od osobe do osobe i često je subjektivno. Radin odgovor na niz komentara uz njenu objavu braka pokazuje njenu zrelost i razumijevanje.

Priznaje da jedni možda podržavaju njen post, a drugi ne, ali naglašava važnost humanosti i različitosti mišljenja. Njen bezbrižan odgovor na šale ukazuje na to da ima pozitivan stav i da održava veselo držanje dok komunicira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Oglasi