NEODOLJIVA DJEČIJA SOBA U BOJI – vaši mališani će biti oduševljeni!

Ovaj šarmantni stan je pravi dokaz da su za toplinu doma zadužene boje i da su potrebni sitni detalji koji će dati neki jedinstveni lični  pečat, a nikako skupocjenu namještaj.

Odmah na ulazu u dnevnu zonu najviše pažnj vam privlače šareni trosjed, tepih i improvizovani drveni stolčić. Ispod TV nalazi se lijepa polica, u bež i krem boji, koja je okačena na zid. Za osvjetljenje su zadužene šest LED svjetiljki ugrađenih u ravni sa plafonom i jedna bež lampa koja se nalazi direktno uz trosjed. Na zidu od bijele fasadne cigle, koji doprinosi da dnevna soba izgleda dosta veća nego što zapravo jeste, okačene su četiri akustične gitare koje svjedoče da stanari ovog lijepog stana svoje slobodno vrijeme rado provode uz tonove poznatih akorda.

dizajnidom5

dizajnidom8

Pored dnevnog boravka je postavljen veliki trpezarijski sto koji je izrađen od aluminijuma i drveta,i ima istu teksturu kao i radna ploča kuhinje. Pored stola je postavljena drvena polica sa knjigama tako da ukućani mogu ovaj dio da koriste za i za čitanje i za rad.
Kuhinja je u obliku slova L sa bijelim drvenim elementima. Kontrast toj bjelini daju radna ploča, koja ima teksturu drveta, sivo-bež keramičke pločice na podu i crni frižider .

dizajnidom9

dizajnidom7

Oglasi