NEKADA TVORNICA SIRA A DANAS MODERAN STAN – preuređivanje tvorničkih prostora u stambene jedinice

Ovaj šik i moderan dom je u potpunosti preuređena tvornica sira te predstavlja vrlo lijep primjer toga kako industrijski prostor može postati lijepa kuća. Ovaj savremeni životni prostor je transformiran iz jedne tvornice sira u Nizozemskoj.

preuređen moderan stan

Drvena struktura sa puno stropnih greda postaje savršen okvir, dok zidovi akcentirani bijelom bojom prave moderan stil. Grede su akcentirane bijelim drvenim rubovima na kojima su okačeni nosači za slike. U interijeru je veliki i otvoren plan prostora s kuhinjom i dnevnim boravkom.

1a

Trpezarijski prostor posjeduje drveni stol, nekoliko modernih lampi i lustera iz sredine prošlog stoljeća, što predstavlja više nego komplementarnu kombinacija. Tu se još nalazi i dosta biljaka te nekoliko vazni, koje zajedno oživljavaju ovaj prostor. Kuhinja sadrži pozadine od pravokutnih, keramičkih pločica, veliku otvorenu policu za tanjure i posuđe smještenu iznad savremenih bijelih ormara s crnom radnom površinom.

2a

Crni regal se proteže cijelom dužinom jednog zida, a sa njega jedinstveni crni krugovi okupiraju pažnju. Velika fotelja djeluje jako privlačno, kao da poziva na odmor i bijeg od svih problema.

4a

Oglasi