NAPRAVITE POLICE OD STARIH KOFERA – elemenat koji će vas oduševiti!

Uz pomoć samo  pet jednostavnih koraka  otkrijte kako da starim i zaboravljenim koferima vratite prvobitnu upotrebljivost, i to na jedan sasvim drugačiji maštovit i neočekivan način.

napravite police od starih kofera

dizajnidom13

Kako da napravite police koje će oduševiti vaše goste?

Trebate:

Stari koferi
Deblja ploča od drveta (cca 20×60 cm po jednom koferu)
Krep traka za krečenje (ili druga koja se lako skida)
Testera za metal
Bušilica
Tiplovi
Libela
Šrafovi
Šrafciger

Način izrade:

1. Izvadite platno sa kojim je obložena unutrašnjost kofera.  Postava se tako  lako može izvaditi – uzmite samo jedan ćošak i vucite.

dizajnidom14

2. Odredite kolika će vam biti širina police, te izmjerite kofer, a onda  zonu koju ćete  sjeći oko cijelog kofera i oblepite trakom. Preko trake markerom povucite  preciznu liniju po kojoj će ići rez. Traka će onemogućiti  da sječivo ošteti površinu kofera.
3. Pretesterišite kofer na označenom mjestu.

dizajnidom12

4. Napravite drveni panel koji će da ima dvije svrhe: predstavlja potporu da se ne bi ulegao otvor kofera i osnovu koja će držati kofer postavljen na zidu. Izmjerite otvor kofera i isijecite komad ploče odgovarajućih dimenzija.

5. Postavite zatim drveni držač na zid na način da  ćete probušiti odgovarajuće rupe na zidu i ploči . Postavite tiplove i šarafima pričvrstite ploču za zid. Onda zašarafite kofer za ploču i vaša polica je spremna .

Oglasi