NAPRAVITE DIJALOG SVIJETLIH I TAMNIH TONOVA – pravi kontrast koji će vam odgovarati!

Ono što će vam prvo privući pažnju u ovom stanu jesu prostrane sobe koje su vizuelno podijeljene neobičnim pregradnim zidovima. Kuhinja je izdvojena od ostatka prostora manjim zidom ispred kojeg je postavljen mali bijeli kredenac .

Na njemu je bijela žuta lampa ,skulptura i tri bijele vaze. Trpezarijski dio je uokviren  “mostom” izrađenim od gipsanih kartonskih ploča koji je obložen pločicama.

Centralni dio zauzimaju pravougaoni trpezarijski sto te različiti modeli stolica. Tu su drvena stolica za ljuljanje  i dvije stolice izrađene od kombinacije metal-čelik.

dizajnidom15

dizajnidom16

Luster koji se nalazi iznad trpezarijskog stola je svojevrsna kreacija  Marca Sadlera, koja je nagrađena u oblasti dizajna. Na podu dnevnog boravka je postavljen tepih od kože koji je sastavljen od kružnih dijelova.

dizajnidom19

U dnevnom boravku je  fotelja sa produžetkom za noge.
Pored fotelje iz izrađene od zakrivljene palisandrovine, smješten je bijeli stočić u obliku kocke. Na zid je umjesto slike postavljena limena skulptura koja je razbila malu dozu elegancije .

dizajnidom18

dizajnidom17

Ispod nje se nalazi kauč presvučen bijelim platnom koji se sastoji se od dva ugaona dijela veličine 115x90x74 cm, spojena u jednu cjelinu. Kauč je ukrašen vunenim i  kožnim jastučićima .Nad centralnim dijelom sobe nadvija se velika bijela svetiljka u obliku luka od strijele .

Oglasi