NAJNOVIJI MODELI MODERNIH KUHINJA – ovakvo savršenstvo teško da ćete si priuštiti !

Kompanija “Sanwa”  koja se bavi već skoro 37 godina  projektovanjem, proizvodnjom i isporukom materijala i čiji je asortiman posebnom namjenje i usmjeren prema kuhinjama i kupatilima osmislili su jednu od najmoderniji kuhinja.

Proizvodi ove kompanije prikazuju uspješan spoj najnaprednije japanske tehnologije i minimalističkog dizajna koji je inače tipičan za tradiciju ove zemlje.

Kuhinja  pod imenom “Zan” je izrađena na poseban način gdje je maksimalnom iskorišten potencijal nehrđajućeg čelika. Uz pomoć tehnologije pod nazivom “Stainless Vibration Processing” izrađena je specijalna čelična ploča koja je debljine 5mm koja čini radnu površinu kuhinje, dok su vrata debljine 3 mm izrađena od aluminijumskih panela .

 

dizajnidom7

Kuhinja “Kanade” predstavlja veoma elegantnu kombinaciju sintetičke kože i tankih italijanskih mermernih ploča. Kompanija je upotrebila  materijal koji se ne koristi uobičajeno u kuhinjama koristeći najmoderniju tehnologiju koja pruža  antifungalna i antibakterijska  svojstva koži te čuva njenu boju.

kande-1

“Ceragino” predstavlja rezultat prikupljenog znanja i iskustva u efikasnom korištenju ograničenih prostora. Ova pažljivo dizajnirana kompaktna kuhinja je savršena za male prostore.

dizajnidom5

Sa “Affilato hide” kuhinjom, kompanija je prenijela  svoj filozofski koncept minimalizma u fizički prostor.  Sofisticirana i jednostavna  mini kuhinja je napravljena  od čelika.

dizajnidom4

Oglasi