ITALIJANSKO MAJSTORSTVO KAO SIMBOL ELEGANCIJE I LUKSUZA !

Klasika je ta koja se definitivno vraća na velika vrata koja je i glavni simbol elegancije. Na dizajn namještaja sve više se ostavlja traga težnja za romantikom i trajnim vrijednostima . Onaj koji se izrađuje ovakvom  rukom i srcem, a ne industrijskim alatima i  mašinama . Ovaj namještaj  traje vijekovima i koji predstavlja  mnogo više od običnog namještaja.


Svoje mjesto u ponudi “Envira” su našli i mnogi drugi renomirani italijanski proizvođači koji kupcima pružaju određenu slobodu uređivanja svog doma u raznim stilovima. Stil ide od art deko stila, pa sve do klasičnih komada sa obradom koja je prilagođena modelu savremenog doba koje karakterišu print, visoki sjaj, bijela, crna ili  tirkizna boja.
Atraktivnost klasičnog namještaja se ogleda   u činjenici da se omogući uređenje enterijera u eklektičnom stilu, i to dodavanjem  ponekog stilskog komada modernom ambijentu kojim se postiže efekat ravan vještom dodavanju vrijednog starinskog broša modernoj haljini.


O njegovom kvalitetu najbolje svjedoči vrijeme. Vrijeme je pokazalo da ovakav stilski komad nikada ne izlaze iz mode i da je investicija koja nikada ne gubi vrijednost.