ISKORISTITE STARI TOČAK – dekorativni stalak za vino!

Ako ste ljubitelji vina i imate svoju kolekciju , koliko god da je mala ili velika, učinite jednu mudru stvar i prionite na posao – napravite je sami od predmeta kojeg možda imate u svom podrumu. Za sasvim drugačiji vinski stalak btrebat će vam stari točak od zaprežnih kola,  što su stariji vredniji su. Predstavljat će vam pravo blago u kući. Oni vam pružaju tradicionalni ambijent kao nijedan drugi komad namještaja.

stalak za vino

Ovakav stalak za vina je najkorisniji komad namještaja koji možete napraviti veoma jeftino. Dekorativnost ga ističe  u odnosu na druge kupovne modele. Oni mogu da se postave na zid ili da budu pričvršćeni na čvrsti drveni stalak .

Od alata su vam  potrebni samo ekseri odgovarajuće veličine i čekić ( električni pištolj) ,način sklapanja i  dizajn su vaš izbor i kreacija. Možete ih iskombinovati sa ogledalima, pa će prostor u kojem se nalaze djelovati mnogo veće.  Možete iskoristiti samo dijelove stakla  a dizajn će zavisiti od vaše kreativnosti. U svakom slučaju, bit će divno ukrasiti prostor i oduševiti ljubitelje vina.

Oglasi