INTERESANTAN KONCEPT METALNIH MATERIJALA I DRVETA: GARSONJERA U POTKROVLJU

garsonjera u potkrovlju

 27a

Ovakva svijetla kombinacija preovlađuje u čitavom dizajnu enterijera ovog stana i savršeno je funkcionalna. Gotovo svugdje gdje pogledate, metal čini jedan od najzastupljenijih trendova u uređenju enterijeru. Sve, od mesinga i bakra do aluminijuma i nehrđajućeg čelika, stvara svoj put u različite stilove dekora od art deko, preko modernih do  rustičnih .

29a

28a

 Dnevna soba kao  i kuhinjski prostor su savršeno uklopljeni u jedan moderni i  funkcionalni ambijent. Elementi za domaćinstvo su kreirani od nehrđajućeg čelika, koji dodaje pravi dodir glamura u ambijent  kuhinjskog prostora.

26a

Dodatni akcenti od metala  dolaze sa mikrotalasnom pećnicom, šerpama i  posuđem . Koncep cijelog stana,  kao i njegove kuhinje, bez problema može ponijeti titulu izvanrednog dizajna .

Predsoblje je ukrašeno divnim barokno uramljenim ogledalom a  njegovi akcentni dodaju  zidovima   određeni šarm. Prostor iako je mali, nije pretrpan. Ovakvo uređenje predstavlja primjer pametnog dekorisanja i dizajniranja ograničene prostorne površine.

Oglasi