INSPIRATIVAN DIZAJN STOLOVA NAMJENJENIH ZA RAD- uz ovaj dizajn vaša kućna kancelarija će biti jedinstvena!

Za sofisticirane poslovne ljude

Kompanija “Uffix” predstavila je inovativni oblik stola idealan za minimalistički, veoma elegantan enterijer. Obla prednja strana ovog stola čini da se idealno utopi u enterijer, a ogromna staklena površina čini ga neupadljivim i luksuznim. Strogost dizajna ovog modela preporučuje se poslovnim ljudima, a prikladan je i za radne sobe i za kancelarije.

dizajnidom-6jpg

dizajnidom4

Minimalistički drveni sto

Victor Klassen je kreirao sto od visoko kvalitetnog drveta dostupan u dvije boje – prirodnoj boji drveta i modernoj boji espresa. Ovaj drveni sto je praktičan zato što je  pričvršćen za zid, pa zauzima vrlo malo mjesta. Najupečatljiviji je po svojoj nesvakidašnjoj obloj strukturi, zbog čega je ovaj moderan stilizovani komad namještaja pogodan za enterijer  doma i kancelarije.

Glatke obline daju mu jednostavnu eleganciju , pa je rad u ovakvoj atmosferi pravo užitak .Ne zaboravite da od odabira radnog stola može da zavisi i vaša produktivnost, pa prije kupovine dobro razmislite koji dizajn i  stil  vam najviše odgovara,  inspiraciju svakako možete pronaći u nekom od ovih predloženih rješenja.

dizajnidom5jpg

Oglasi