HOTEL KOJI JE DOBIO NAJVEĆE POHVALE U 2013 GOD- evo šta ga čini posebnim!

Lobi – prijatan ambijent za druženje i relaksaciju

Moderna interpretacija tradicionalnih švajcarskih vrijednosti rezultirala je mirnim i ekskluzivnim ambijentom. Enterijer je izrađen od kože, drveta, kovanog gvožđa,prirodne vune i lana, livenih gvozdenih lampi, , a veliki broj komada nameštaja izrađen je ručno .

dizajnidom8

Drvene podne daske obrađene su ručno a recepcija je izrađena od jasenovog drveta. Sa tavanice se spuštaju osvjetljeni stakleni privjesci sa ugraviranim švajcarskim stihovima. Vuneni tepisi tkani su ručno , a kao poseban ponos domaćini ističu kamine, izrađene od lokalnog kamena a koje su oblikovale alpske rijeke.

dizajnidom6

Sobe – Privatnost i hedonizam

Sve sobe su različito dizajnirane i drugačijeg su izgleda i oblika . Ukrašene su starinskim drvenim namještajem i imaju originalnu tavanicu u stilu klasicizma. Pojedine su ušuškane ispod tavanice, a sve su udobne i elegantne . U uređenju soba i kupatila dizajneri su se poigrali teksturama i paletom zemljanih boja, poput čokoladno braon, a sve su osvježili detaljima u tradicionalnoj i atraktivnoj crvenoj boji.

Među tkaninama dominiraju lan, pleteni kašmir  i vuna . Upečatljivi su detalji besprjekornih ručno izrađenih štepova na tapacirungu, čipkastih sjenki svjetala u kupatilima, duboreza u starom drvetu, kao o kože na naslonima i rukohvatima sofa.

dizajnidom-7jpg

Oglasi