IDEALNA DNEVNA SOBA U CRNOJ BOJI – nijanse koje nude luksuz !

Ovdje je napravljen savršen spoj tamnog drveta,  sjajne zlatne i mat crne boje. Opremljena je samo modernim nameštajem, luksuznim mermernim klub stolom i tepihom sa teksturom. Glavnu tačku prostorije predstavlja blistava zlatna dekoracija na zidu, dok na drugom zidu posebnu pažnju privlači kontrastna bijela slika sa pažljivo biranim lusterima. Na drugoj strani prostrije, nalazi se praktični crni regal sa staklenim kliznim vratima koja štite predmete u policama .

dnevna soba u crnoj boji dizajn


Slijedeća kombinacija je crno- bijela . Korišteni su različiti materijali i teksture koji joj daju bogatiji izgled te ističu crno-bijelu temu prostorije. Nasuprot sjajnog crnog zida u kojem se ogledaju raznovrsni svjetlosni izvori nalaze se sofe od crnog pliša.Prostor za opuštanje je predviđen da bude taman, dok je trpezarija u bijeloj boji, otvorena i svijetla .

dizajnidom1

Kako izgleda dnevna soba u crnoj boji?

Ova treća je moderna kombinacija u kojoj je posebno akcentovan crni zid koji predstavlja savršenu pozadinu za metalik geometrijske lustere koji su pravi hit ove godine. Prostorija je ispunjena tamnom sofom i tepihom u dezenu cik-cak , a parket i namještaj su od svjetlog drveta, kao i bijeli jastuci, koji dopunjuju paletu. Ogoljeni betonski zid dodatno dovodi do izražaja žičane nosače stepenica.

dizajnidom2

Oglasi