DOSADIO VAM JE UNUTRAŠNJI PROSTOR: PROMJENITE GA – oživite prostor sa zidnom umjetnošću i ugradite ove ZIDNE DEKORACIJE

Kako bi samo bilo bolje da se možete jednostavno zagledati se u vaš zid i osjetiti kao da ste na nekom predivnom planinskom usponu. Sa Eazywallz zidne dekoracije omogućavaju vam da sebi napravite prostor kakav vam je potreban i učiniti da u vaš svakodnevni život dobije jednu potpuno drugačiju notu.

zidne dekoracije, uređenje interijera, savjeti

Ako više volite trajnija rješenja te zadivljujuće podsjetnike na bogatsvo uspomena, tu nastupa tvrtka Eazywallz, koja omogućuje postaviti, ili tačnije zalijepiti, fotografije velikog formata na zidove, vrata, prozore, stropove, namještaj i bilo koju drugu površinu koja je čista, ravna, neporozivna te suha.

39a

 

Rađeni od finog samoljepljivog platnenog materijala, Eazywallz zidni murali dolaze tvornički spremni za postavljanje. Nije vam potreban nikakav dodatni pribor niti alat, iako je vrlo poželjno samo da se prilikom njihovog lijepljenja uposli još jedan par ruku. Oni se ne uvijaju, ne cijepaju, ili kidaju, mogu se skidati, lijepiti i ponovo koristiti. Za razliku od onih zidnih tapeta, ovi murali ne prave nered i ne zahtijevaju uklapanje. Ovaj postupak možete ponavljati koliko god puta želite.

40a

Oglasi