DEKORACIJA INSPIRISANA BOJAMA JESENI – jesen je doba sajmova

16a


IVV brend nam predstavlja svoje interesantne novosti, kako bi potvrdili svoje toskanske korjene i kvalitet proizvoda napravljenih u Italiji. Dragocjeni komadi dekora, nježni oblici i blistave boje obogaćuju njihove prestižne predmete od stakla, praveći dekoraciju koja se izdvaja po svom nepogrješivom stilu i eleganciji.

dekoracija bojama jeseni

 

Nova Floreal linija je njihov sasvim novi koncept i pravac razvoja, a predstavlja kolekciju staklenih predmeta koji su dekorisani  teksturom koja nas podsjeća na italijansku čipku. Cvjetno tkani šabloni krase prostor dnevnog boravka, odnosno mjesto kome je i potrebno najviše dekora i blistavih elemenata. Ova linija se sastoji od centralnog ukrasa, dvije saksije različitih veličina, te stolne lampe i raspršivača. Prava dekoracija bojama jeseni.

18a

Set noćne flaše i čaše ovog brenda predstavlja nam ekstenziju već kompleksne i raznovrsne kolekcije. Noćni set nije okarakterisan samo jakim bojama, već i odličnom kvalitetu stakla koje je korišćeno u izradi i originalnim oblicima. Predstavljen je u transparentnoj ili dvobojnoj verziji: tirkiza ili jantara te kiselo zelene.

17a

Oglasi