BUGARI HOTELS: OBALA DUBAIJA BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN LUKSUZNI KOMPLEKS – pravi odmor za oči

20a

Korporacija Bulgari Hotels & Resorts potpisala je ugovor sa kompanijom iz Dubaia, Meraas Holding, koja se bavi razvojem nekretnina. Na samom Jumeirah Bay ostrvu, naći će se Bulgari Resort & Residences kompleks sa čak 165 stanova, 8 penthausa, 15 vila i hotelom sa 5 zvezdica.

22a

U planu je da  ovaj kompleks bude otvoren 2017.godine, a biće peti u nizu posjeda Bulgari brenda. Nalazit će se na preko 170.000 m2, a biće mjesto koje će postati omiljeno onoj bogatoj eliti.  Stanovi, koji će se prostirati u 6 tornjeva, imaće od jedne do četiri spavaće sobe, dok će vile imati od 3 do 6 spavaćih soba.

21a

 

U ovaj projekat uključena je takođe i marina sa 50 mjesta, kao i Bulgari yacht klub. Dizajniran od strane italijanske firme Antonio Citterio Patricia Viel and Partners, biće u obliku velike potkovice. Ciljna grupa prema kojoj je i usmjeren ovaj projekat jesu bogati ljudi iz Dubaia. Bulgari rezidencije već su izazvale interesovanje iz zaliva, Evrope, Kine i Indije, a mnogi su zainteresovani i za ulaganje u ovaj projekat, koji je djelo čuvenog italijanskog luksuznog brenda.

23a

19a

 

Oglasi