– Mnogo je žena kroz istoriju koje su bile nekako posebne na svoj način. Mi danas, kao što i možete da zaključite po našem današnjem članku, govorimo o djevojci koja je promijenila veliki broj muškaraca. 

Aristotel Onassis, bogataš vođen željom da bude krajnji osvajač žena, iskoristio je Jackie Kennedy, udovicu ispunjenu ponosom. Međutim, on nije bio jedini s tim ciljem, što je Jackie navelo na brojne romantične zavrzlame.

Nakon smrti supruga Johna Kennedyja, Jackie je pronašla utjehu u prisutnosti svog brata Roberta. Iako je njihova veza već bila jaka, gubitak njezina supruga produbio je njihovu povezanost, što je u konačnici dovelo do nadaleko poznate afere u utjecajnim krugovima u Americi.

Prema Goreu Vidalu, poznatom piscu i Jackienom bliskom prijatelju, ako je ikada imala osjećaje prema nekom muškarcu, to je nedvojbeno bio Bobby.

Nakon tragične Kennedyjeve smrti, Jack i Bobby pronašli su utjehu jedno u drugome. Duboka tuga zbog gubitka brata, kojeg je smatrao svojim najbližim prijateljem, teško je opteretila Jacka i bio je uvjeren da samo Jackie može doista shvatiti intenzitet njegove boli.

  • Ethel, njegovu suprugu i majku njihovih 11 djece, to je, naravno, smatralo zabrinjavajućim. Usprkos tome, njezina je ljubav prema mužu bila tako duboka da mu je bila spremna dati oprost za sve prijestupe, čak i za nevjeru.

Za razliku od Kennedyja, koji nije imao diskrecije kada su u pitanju njegove izvanbračne veze, Bobby o njihovoj vezi nikada nije obznanjivao javnost. Ethel je pridavala veliku važnost održavanju privatnosti, sve dok je Bobby ostao vjeran i svaki dan dolazio kući njoj i njihovoj djeci.

Nakon smrti svog brata, Bobby je preuzeo ulogu primarne muške prisutnosti u životima Caroline i Johna Mlađeg, za koje je osjećao duboku odgovornost brinuti se za njih. Ovo dvoje djece ga je jako cijenilo i divilo mu se.

Tijekom razdoblja kada su Sjedinjene Države tugovale zbog smrti svog vođe, Bobby je ostao nepokolebljiv i postojan, prepoznajući ogromnu važnost njegove prisutnosti za njegovu obitelj i zajednicu.

Pojavio se veliki skandal koji je izazvao velike kontroverze i negodovanje javnosti.

Godine 1972. izbio je skandal monumentalnih razmjera jer je javnost ostala u zaprepaštenoj tišini nakon objavljivanja eksplicitnih fotografija na kojima je Jackie Kennedy bila razodjevena. Ovo šokantno otkriće dovelo je do toga da bivša prva dama dobije zloglasni nadimak “grm od milijun dolara”. Aristotel Onassis, zajedno sa svojom navodnom ljubavnicom Marijom Callas, bio je taj koji je natjerao Jackie da izdrži ponižavajuće javno iskušenje.

Nakon atentata na Johna Kennedyja, bogati tajkun Aristotel doživio je potpunu promjenu mišljenja prema njoj. Nakon toga, krenuo je u neumornu potragu za ovom zadivljujućom ženom, kako je opisano u knjizi Christophera Andersona “Dobar sin: JFK Jr. i majka koju je volio”.

Ubrzo nakon Kennedyjeva sprovoda, Aristotel je doveo svoju kćer Christinu u posjet Jackie.

Prema Eileen Mills, bliskoj prijateljici Jackie Kennedy, on je odisao istinskom i uzdižućom energijom. Unatoč nedostatku privlačnosti ili šarma, obasipao ju je darovima i nemilosrdno je progonio. Jackie se za njega nije udala samo zbog financijske dobiti; njegova živa i pustolovna priroda bila je nevjerojatno privlačna. Njegova želja za životom bila je nepogrešiva ​​i uvijek prisutna, kao što je opisano u knjizi.

Godine 1968. Jackie je stupila u brak s Onassisom, izrekavši sudbonosnu potvrdu predanosti. Njihova zajednica trajala je četiri godine.

Istodobno, mogul se otvoreno upustio u romantičnu vezu s poznatom opernom pjevačicom Marijom Callas, ne trudeći se prikriti njihovu vezu. Zapravo, ponosno se hvalio svojim golemim bogatstvom, potvrđujući svoju sposobnost da se bavi takvim poslovima. Knjiga nadalje otkriva da je Aristotel, u suradnji s Marijom Callas, podrugljivo nazvao Jackie “varalicom”, hrabro joj se suprotstavljajući i odbacujući je kao običnu udovicu.

  • Tijekom tog razdoblja Jackie se često dopisivala sa svojom prijateljicom Roswell putem pisanih pisama. Međutim, jedno od tih pisama greškom je završilo u posjedu Aristotela. Dok je pregledavao njezin sadržaj, otkrio je Jackieino nepovoljno mišljenje o njemu, etiketirajući ga kao odbojnog i nečistog starijeg gospodina. Iako ovo otkriće nije osobito uznemirilo Aristotela, ono što ga je istinski zabrinulo bila je mogućnost da je Jackie možda bila u izvanbračnoj aferi s Roswellom, posebno s obzirom na to da je nedavno potrošio značajnu svotu od približno 500.000 dolara na kupnju 200 pari cipela za nju samo nekoliko dana prije.

Aristotel je dobio precizne podatke o vremenu i mjestu na otoku Skorpios gdje će Jackie šetati gola. Međutim, kada su Jackiene slike objavljene, ona se odmah obratila Aristotelu u stanju tjeskobe, moleći ga da kontaktira medije i pravne stručnjake kako bi se riješio problem. Umjesto da potraži pravni savjet kako bi pronašao rješenje, obratio se odvjetniku s namjerom da prekine brak. Jackie je iz sindikata izašla s pozamašnom svotom od četiri milijuna dolara, a zadržala je milijarde.

Oglasi