Oglasi - Advertisement

ISKORISTITE STARI TOČAK – dekorativni stalak za vino!

Ako ste ljubitelji vina i imate svoju kolekciju , koliko god da je mala ili velika, učinite jednu mudru stvar i prionite na posao – napravite je sami od predmeta kojeg možda imate u svom podrumu. Za sasvim drugačiji vinski stalak btrebat će vam stari točak od zaprežnih kola,  što su stariji vredniji su. Predstavljat će vam pravo blago u kući. Oni vam pružaju tradicionalni ambijent kao nijedan drugi komad namještaja.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

stalak za vino

Ovakav stalak za vina je najkorisniji komad namještaja koji možete napraviti veoma jeftino. Dekorativnost ga ističe  u odnosu na druge kupovne modele. Oni mogu da se postave na zid ili da budu pričvršćeni na čvrsti drveni stalak .

Od alata su vam  potrebni samo ekseri odgovarajuće veličine i čekić ( električni pištolj) ,način sklapanja i  dizajn su vaš izbor i kreacija. Možete ih iskombinovati sa ogledalima, pa će prostor u kojem se nalaze djelovati mnogo veće.  Možete iskoristiti samo dijelove stakla  a dizajn će zavisiti od vaše kreativnosti. U svakom slučaju, bit će divno ukrasiti prostor i oduševiti ljubitelje vina.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here