ZIDNE DEKORACIJE U OBLIKU DRVETA- evo kako sve možete iskoristiti ovu kreativnu ideju!

Ako tragate za univerzalnom i upečatljivom dekoracijom za zidove, pogledajte ove tri kreativne ideje i mnogobrojne načine kako da ih primjenite u svom domu a da ostave jak utisak na posjetitelje.

Dio prirode u domu

Naljepnice i šabloni u obliku drveta ili, ipak, prave grane i suho lišće predstavljat će centralni dekorativni detalj u prostoriji te unijeti duh prirode u vaš enterijer.

ZIDNE DEKORACIJE

Porodično stablo

Na ovaj način porodične fotografije koje zaslužuju istaknuto mjesto u vašem domu sada mogu biti  jedan od kreativnijih načina da uredite i učinite drugačijim svoj enterijer . Od njih napravite foto galeriju smještenu na granama drveta.Grane možete ili nacrtati ili zalijepiti tapete sa tim printom.

Polica za knjige

Ovo je veoma zanimljiv način i mjesto gdje ćete odložiti svojeknjige. Grane drveta ili stablo poslužit će kao prikladno mjesto za police, pa će vaše knjige ili dekorativni predmeti dobiti sasvim drugačije mjesto za odlaganje. Police u obliku drveta će se savršeno uklopiti u dječiju sobu, ali mogu isto tako krasiti zidove bilo koje prostorije.