RAZLOZI ZAŠTO DA UGRADITE AUTOMATIZOVANE ŽALUZINE – uštedit ćete novac i bit ćete bezbjedni!

Ako razmišljate o zaštititi svog doma od vremenskih uticaja,onda će vam zaista biti korisni ovi savjeti koji idu u korist automatizovanih žaluzina.

Bezbjednost

Žaluzine (spoljni venecijaneri), priuštit će vam suptilan doživljaj poigravanja sa prirodnom svjetlošću,pri tome eliminišući neželjene refleksije. Ove žaluzine posjeduju lamele poput onih na roletnama, ali su izrađene od aluminijuma te otporne na sve vremenske uslove. Osnovna prednost ovih spoljnih venecijanera je ušteda vašeg vremena kao i veća zaštita prozora od onih običnih koje nude  alternativnih rješenja.

AUTOMATIZOVANE ŽALUZINE

Naravno, ako su žaluzine automatizovane,sve  pomenute karakteristike su dodatno uvećane. Tako uslijed pojave prepreke ili mraza, senzor će automatski zaustaviti  motor, štiteći lamele od oštećenja. Upravljanje spoljašnjim venecijanerima je tako jednostavno, i vrši se pomoću daljinskog upravljača.

Štedi novac

Kada je nađete rješenje koje je jedinstveno i funkcionalno uz to ćete uštedjeti novac, tu nema sumnje. Jedan od glavnih priloga koji idu u korist motorizovanih roletni odnosi se na uštedu. Žaluzine utiču na efikasniju izolaciju kuće, štiteći dom jednako efikasno od ljetnjih vrućina kao i od hladnoće i padavina .U zavisnosti od sezone, temperatura u kući će postati dosta prijatnija, a troškovi grijanja i klimatizacije manji. Tokom zimskih dana sunčeva energija će se maksimalno iskoristi za zagrivanje, dok se pred veče žaluzine automatski spuštaju, usljed čega hladan vazduh ostaje izvan vašeg doma.

Oglasi