Produkcija televizije Pink saopštila je danas da je Anastasia Okolišan donela odluku da napusti rijaliti “Elitu”.

Anastasija je provela sedam dana  u rijelitiju, a njen boravak joj je obelježio veza sa Lukom Majčicom u burne svađe koje su imali.

Anastasija je juče nakon što su se žestoko raspravljali u pušionici, odlučila da napusti rijaliti, jer kako je izjavila ranije je radi slične veze završila na lijčenju.

– Ja sam rekao da na bilo šta što ti je teško možeš da mi priđeš, to je to značilo. Ja sam u glavi mnogo jak – govorio je Luka.

– Nemoj da kreneš da praviš sr*nja, da li možeš da pričamo? – upitala je Irina 2hot.

– Ja sam njoj rekao da budemo prijatelji. Ja sam na njoj video da ona ne želi da bude prijatelj, želi više – pričao je Luka.

– On priča kako je on inteligentan, a ja nisam. Ja tebe kako pogledam ja odem u tri lepe. Ne mogu da te gledam – govorila je Anastasia.

  • Ponudio sam joj vezu, saradnji, prijateljstvo i rekao da izabere. Ja sam rekao da neću da je izbegavam, da ću uvek da je branim za crnim stolom, a ona kaže: “Je l’ to meni dovoljno?”, nešto u tom smisli – nastaviov je da otkriva Luka detalje njihovog razgovora.
  • Ja sam to videla, a ona je živi svedok kako si mi zvocao i kako si mi kljucao. Ja sam sa takvom osobom napolju poludela, bila sam na lečenju – priznala je Anastasia.

Dataljnije na videu ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @okle.znam_


(srbija Danas)

Oglasi