Prošlo je godinu dana otkako je Jelena Karleuša objavila da se razvodi od bivšeg supruga fudbalera Duška Tošića.

Međutim, razvod tek treba da se dogodi, a javnost ostaje uložena u dinamiku odnosa ovog dobro poznatog para.

Bivši fudbaler koji je postao sposoban menadžer je prikriven, retko se pojavljuje u javnosti ili se bavi medijima. Kao rezultat toga, njegov Instagram nalog služi kao jedini izlaz za uvid u njegov lični život i pojedince s kojima se druži. Međutim, čak i na ovoj platformi, on štedljivo dijeli objave i ažuriranja, prema izvještajima.

U prilikama kada se na nekoj stranici pojavi slika Duška Tošića, često se povezuje sa njegovim poduzetničkim poduhvatima. Međutim, svaki poduhvat se pomno ispituje kako bi se stekao uvid u njegova lična iskustva i emocije.

Duško je odnedavno dijelio slike svoje mlade nasljednice Nike, koju prati na poslovnim putovanjima. Čineći to, on bez napora spaja oblasti zadovoljstva i praktičnosti, što služi kao jasan dokaz njegove nepokolebljive predanosti kao oca.

Tokom posljednje posjete Turskoj, Duško je zadržao svoju uobičajenu diskreciju u pogledu svog bračnog statusa. Nadalje, najnovija fotografija snimljena u slabo osvijetljenom restoranu služi kao dokaz njegove preferencije za muško društvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Servet Dursun (@servetdursun_)


Da li je u najavi neka poslovna saradnja ili se na prijateljskoj osnovi Duško družio sa ljudima koji ga izuzetno poštuju i cijene i zahvalni su mu na svemu što je za njihov voljeni klub učinio, nepoznanica je, a ono što je sigurno ako je suditi po njegovom dobrom raspoloženju, jeste da je proveo jedno lijepo veče.

Oglasi