All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

VAŽNOST ROLETNI ZA KROVNE PROZORE

loading...

VAŽNOST ROLETNI ZA KROVNE PROZORE – komfor koji vam je potreban u vašem potkrovlju ne završava se samo sa kupovinom krovnog prozora


Kao što i svaki fasadni prozor zahtijeva spoljašnje roletne za zaštitu od atmosferskih uticaja (vjetra, kiše, grada, toplote), ali i zaštitu privatnosti, vrlo slično je stanje i sa krovnim prozorima, a u nekim situacijama čak i mnogo značajnija.

Sa ovim roletnama možete prostoriju u potpunosti i zamračiti te na taj način uživati u intimi svog doma. Ono što je posebno važno, VELUX spoljašnja roletna pruža optimum toplotne zaštite. Pored značajnih karakteristika kao što su zaštita od buke koja dolazi spolja, takođe i zaštita od vremenskih neprilika, spoljašnje roletne omogućavaju i visok stepen uštede energije zimi – poboljšanje izolacije i do 27%, ali i sigurnosti od eventualnih provala.


To je proizvod koji je neophodan svakom potkrovlju, jer smanjuje toplotu čak i za 73%. U nekim situacijama to čak može da znači da vam u potkrovlju nije ni potrebna klima ljeti, a što je nekada bilo potpuno nezamislivo.

Tags: , , , , ,

Related posts