HERITAGE DIZAJN – kuhinja sa vrhunskim stilom kakav se viđa samo vrhunskim sajmovima!

Heritage dizajn je stil koji ste mogli primijetiti u mnogim novim i prelijepim kuhinjama koje su isticane na vrhunskim sajmovima namještaja.  Ovaj izuzetni spoj drveta i mermera odma će vas šarmirati.

dizajnidom

dizajnidom1

Danas drveni finiši sve više postaje norma u modernim kuhinjama, te Heritage kolekcija ovaj koncept odvodi na potpuno novi nivo  sa svojom čvrstom bazom jedinica i otvorenim zidnim policama  izgrađenim potpuno od drveta.

Heritage dizajn je mnogo više od obične kuhinje, jer  teži ka tome da postane srce i duša modernog i pametnog domaćinstva, dok istovremeno unosi tradicionalne elemente u uobičajene moderne kućne ambijente.

Sa uokvirenim vratima elemenata bez ijednog rukohvata, kreiranim drvetom palme i posebno prilagođenim haubama koje opet crpe inspiraciju iz klasičnih kuhinja, svatko može primijetiti savršeno  uklapanje kontrastnih materijala.

Prisustvo metalnih akcenata od nehrđajućeg čelika ili polirane bronce, pruža savršenu fokalnu tačku ovim kreativnim kuhinjama, koje izgledaju kao vrlo lako specifično sa svim životnim prostorima, koji se prilagođavaju stilovima od prijelaznih do potpuno savremenih.

dizajnidom3

dizajnidom4

dizajnidom5

Radni sistem ovih kuhinja također dozvoljava njihovim vlasnicima da stvore lijepu obiteljsku zonu, kao i prostor za odličnu zabavu i druženje u kojem se svi osjećaju  dobrodošlima.

Oglasi