Da bismo odredili numerološki broj imena i prezimena, prvo ćemo prevesti svako slovo u odgovarajući broj prema tablici, a zatim sabrati te brojeve i reducirati ih na jednocifreni broj.

Na primeru imena “Ana Novak”:

Ana:
A = 1
N = 5
A = 1

Sabiranje: 1 + 5 + 1 = 7

Novak:
N = 5
O = 7
V = 4
A = 1
K = 2

Sabiranje: 5 + 7 + 4 + 1 + 2 = 19
Redukcija: 1 + 9 = 10
Redukcija: 1 + 0 = 1

Sada sabiremo brojeve imena i prezimena:
Ana = 7
Novak = 1

Konačno sabiranje: 7 + 1 = 8

Dakle, konačni numerološki broj za ime Ana Novak je 8.

Sada možete pročitati značenje broja 8 prema vašem uputstvu:

Broj 8:

Ove osobe obično stvaraju novac. Takođe su u stanju da privuku svu pažnju na sebe. Oni odlučuju da li da rade u velikim preduzećima ili vlastitim preduzećima.

 

NAJČITANIJE DANAS: 

Biljke poput japanskog drveća, dolar drveta, paraca i krasule, posebno Crassula ovate, poznate su po svom potencijalu da poboljšaju energiju u domu prema feng shui principima. Crassula ovate, takođe poznata kao drvo novca, potiče iz Južne Afrike i dobila je ime po svojim ovalnim listovima koji podsećaju na kovanicu novca.

Kako se održava?
Ova sukulentna biljka skladišti vodu u svojim mesnatim listovima, što znači da tokom hladnijih perioda treba zalivati samo povremeno, otprilike dva puta mesečno. Cveta zimi i tokom ovog perioda treba je držati unutra, izbegavajući temperature ispod jednog stepena. Voli svetlost, ali ne direktno sunce.

Kako je posaditi?
Za sadnju Crassule ovate preporučuje se mešavina zemlje koja sadrži 40% peska, 20% šumskog humusa, 20% zemlje za cvetnice i ostatak (20%) sitnog šljunka ili lomljene cigle. Ovakva mešavina omogućava dobru drenažu i pogoduje zdravom rastu biljke.

Gde je držati prema feng shuiu?
Prema feng shuiu, drvo novca treba držati s desne strane ulaznih vrata kako bi se privukla energija novca. Ovo se smatra idealnim mestom za biljke koje simbolišu bogatstvo i prosperitet.

Bilo da verujete u feng shui ili ne, biljke poput Crassula ovate mogu doneti pozitivne vibracije u vaš dom. Njihova lepota i briga koju ulažete u njih sigurno će uneti dodatnu radost i harmoniju u prostoriju u kojoj se nalaze.

Oglasi