Prema astrološkim prognozama, tri horoskopska znaka će u naredne tri godine posebno prosperirati:

Bik:
Bikovi će doživeti najviše uspeha na ljubavnom polju. Slobodni Bikovi će upoznati osobu koja ih duboko intrigira i sa kojom mogu zamisliti dugoročnu vezu. Zauzeti Bikovi će ući u period mira i harmonije sa svojim partnerom. Takođe, na poslovnom planu očekuje ih period cvetanja, idealan za pokretanje novih poslovnih poduhvata.

Lav:
Lavovi će se sledeće tri godine istaći po finansijskom uspehu. Njihov rad i trud će biti primećeni, što će rezultirati povišicom ili drugim finansijskim dobitcima. Lavovi će osetiti snažan talas kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve aspekte njihovog života. Period do 2025. godine će biti izuzetno plodonosan za njih.

Djevica:
Djevice će u narednom periodu imati obilje prilika za lični razvoj i napredak. Preporučuje se da iskoriste vreme za učenje novih jezika, putovanja, čitanje i usavršavanje novih veština. Djevice će biti cenjene zbog svog izgleda, pozitivne energije i sposobnosti da savladaju sve izazove koji im se nađu na putu.

Ako želite proveriti da li ste među srećnicima koji će uživati u ovim povoljnim astrološkim uticajima, preporučuje se da proverite svoj horoskopski znak i vidite da li se podudara sa Bikom, Lavom ili Djevicom.

 

NAJČITANIJE DANAS: 

Evo kako možete pripremiti napitak od jabuke i cimeta koji će pomoći u stabilizaciji šećera u krvi, smanjenju želje za ugljikohidratima, regulaciji metabolizma i smanjenju težine:

Sastojci:

1 jabuka
1 štapić cimeta (ili 1 kašičica cimeta u prahu)
oko 1,5 do 2 litra proključale vode

Priprema:

Operite jabuku dobro i isecite je na kriške. Možete je ostaviti sa korom jer je korisno vlakno.
Stavite isečene kriške jabuke i štapić cimeta (ili cimet u prahu) u posudu.
Prelijte sve sa 1,5 do 2 litra ohlađene proključale vode.
Poklopite posudu i ostavite da odstoji oko 1 do 2 sata kako bi se ukusi sjedinili i hladnoća se upila.
Napitak možete konzumirati tokom celog dana, kad god poželite.

Napomena:

Cimet pomaže u stabilizaciji šećera u krvi i može smanjiti želju za ugljikohidratima.
Jabuka donosi vlakna i dodatne antioksidanse.
Ovaj napitak je osvežavajući i može vam pomoći da ostanete hidrirani tokom dana, dok takođe pomaže u poboljšanju varenja i smanjenju nivoa triglicerida.
Ovaj jednostavan napitak može biti odličan dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani za podršku vašem zdravlju i ciljevima mršavljenja.

Oglasi