All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UZ OVO ĆE KVALITET ZRAKA U VAŠEM DOMU UVIJEK BIT NA NIVOU

loading...

UZ OVO ĆE KVALITET ZRAKA U VAŠEM DOMU UVIJEK BIT NA NIVOU – ponekad stvari koje i ne primjećujemo odmah utiču na naše zdravlje, i to na negativan način


Awair obraća pažnju na nekoliko faktora kada provjerava kvalitet zraka u domu, uključujući temperature, vlažnost, nivo prašine, CO2 i VOC. Kada prikupite sve podatke, Awair vam daje konačni rezultat, koji vam jasno govori koliko je kvalitetan zrak koji dišete.

Awair prati kvalitetu zraka iz nekoliko prethodno odabranih razloga, koje vi možete sami odabrati. Možete ga podesiti da prati ove podatke da biste povećali svoju produktivnost, smanjili alergije ili pak poboljšali kvalitetu svog sna. Nakon postavke, Awair će vam dati savjete kako da promijenite svoje ponašanje za određene postavke koje ste odabrali.

Za sve to, Awair mora koristiti WiFi internet i instaliranu aplikaciju koja je dostupna za iOS7 i Android 4 ili noviji. Također, on može biti povezan i sa uređajima koje možda već sada imate u svom domu ili uredu, kao što su termostati, ovlaživači, filteri ili pročišćivači, kako bi zajedno poboljšali kvalitetu zraka kojeg udišete. Uz to, možete povezati i nekoliko Awair aparata, kako biste vidjeli kvalitetu zraka u čitavom svom domu.

Tags: , ,

Related posts