UREĐENJE DOMA: Pogledajte uređenje porodičnog stana sa eklektičnim stilom!

Svaka peta kuća je uređena sa skandinavskim stilom, pa tu se negdje nađe i moderno uređenje sa industrijskim, retro ili šik stilom. Ne čujemo niti čitamo previše o eklektičnim stilom uređenja, možda čak nikada niste ni čuli za njega. Danas vam donosimo jedan primjer porodičnog stana sa 6 članova koji je svoj dom uredio načelima ovog stila.

Ovaj zanimljiv eklektičan dom nalazi se u jednom gradu u Argentini. U ovom stanu kao što smo rekli živi šest članova porodice: Fernando, Andera i još četvero djece. Kako i znamo da vrijeme brzo prolazi, godine se nižu tako su i Andrea i Fernando proširivali i mijenjali izgled i enterijer svoga doma te su prilagođavali potrebama cijele obitelji.

Nisu ni slutili da će jednog dana njihova kuća služiti kao primjer uređenja eklektičnog stila a ni da će biti u raznim svjetskim dizajnerskim člancima širom interneta ali i u novinama. Ovaj zanimljiv dom se često iznajmljuje za snimanje emisija, kulinarskih te čak i nekih serija. Otvorili su nam vrata ovog zanimljivog doma te smo dobili par fenomenalnih slika.

Oduševit ćete se sigurno kao i mi!