Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve‘, napisao je razjareni glumac

Sergej Trifunović poznati srpski glumac zaustavljen je u subotu u 23,45 sati na graničnom prijelazu Bajakovo prilikom izlaska iz Hrvatske, te je kažnjen s tisuću eura i zabranom ulaska u zemlje Schengenskog prostora na godinu dana, piše Slobodna Dalmacija.

Splitska policija raspisala je za njim potragu zbog članka 5 i 17 Prekršajnog zakona jer je nakon privođenja na Prekršajni sud na svojim profilima pisao o “maltretiranju koje nigdje nije doživio kao u Splitu i povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti.”

Bojana Ivoševića dogradonačelnika Splita nazvao je “govance malo”, a na svojim profilima na društvenim mrežama, posebno Instagramu, je opet vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koje su uredovali na plaži Kaštelet kada je nekontrolirano njegov njemački ovčar Mile skakao između kupača i kupao se s njim.

Trifunović je nastavio put za Srbiju, nakon što je na Bajakovu kaznu platio na licu mjesta, ali je po prelasku granice odmah objavio novi post na Instagramu, gdje je na najniži i najgrublji način opleo po Hrvatskoj i njenim policajcima.

“Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Oglasi