TRANSFORMACIJA KUHINJE UZ MALI BUDŽET

Alison Alen blogerica koja je skoro  transformirala svoju staru kuhinju u jedan moderan, osvijetljeni prostor ..

35a

Kada biste  zakoračili u njenu kuhinjubili biste bombardovani zidovima tirkizne boje i istrajalim namještajem, koji nije bio promijenjen dugo godina. Ono što je bilo najgore, jeste vrlo malo prostora za spremanje obroka.

36a

Da bi svojoj kuhinji dala jedan novi život, Alison je odlučila da je transformira neutralnim bojama. Odabrala je svježu bijelu nijansu za većinu zidova, kao i tamniju boju čokolade koju je koristila oko kuhinjskih materijala. Držeći se te teme, Alison je u svoju kuhinju unijela i bijele pločice.

37a

Ipak, iako se Alison odlučila za svježiju kombinaciju crne i bijele boje, ona je ipak unijela i dašak ostalih nijansi u svoj dizajn. U kuhinjski prostor je stavila različite tirkizne predmete, poput vintage tirkiznog radija, miksera, vaza te lustera.

38a

Alison je misilila da njena kuhinja ne djeluje dovoljno gostoljubivo, pa je uljepšala njen drveni pod novim biljkama, koje su promijenile čitav ambijent. Također, dodala je i drvene stolice te veliku dasku za pripremu obroka, kako bi dodatno istakla prirodnu ljepotu u ovom prostoru.

39a

Alison je usmjerila svoju kreativnu energiju tokom ovog projekta, tako što je obojila svoju staru uljanu grijalicu u crnu boju i zakačila nekoliko zabavnih interaktivnih tabli, na koje je ispisala razne motivacijske poruke.

41a

 

Oglasi