Sanja Maletić, u svojoj šezdesetoj godini života, donijela je hrabru odluku postati majka, što je izazvalo velik interes javnosti. Nakon rođenja svoje kćeri Vanje Stepanović, Sanja je podijelila svoje oduševljenje i zahvalnost svima koji su je podržavali tijekom ovog izuzetnog putovanja.

Odluka o majčinstvu u kasnijim godinama života predstavljala je izazov, ali i duboku želju za ostvarenjem sna. Sanja je istaknula da je odabir pravog liječnika igrao ključnu ulogu u oblikovanju njezinog putovanja. Tijekom prve faze, surađivala je s izvanrednim stručnjakom u Solunu, što je bilo fantastično iskustvo. Nakon toga, brigu je nastavila u Beogradu, gdje je naišla na suosjećajnog liječnika koji joj je pružio veliku ljubav i podršku, kako njoj tako i njezinoj kćeri.

Sanja nije skrivala svoje putovanje, već je javno svjedočila o svojim izazovima i očekivanjima. Borba za majčinstvo trajala je sedam do osam godina, a njezin uspjeh donio je nadu mnogima koji su se možda suočavali s sličnim izazovima.

Nakon dolaska Vanje Stepanović, Sanja je s užitkom kušala trešnje koje je nazivala “maminim trešnjama”. Istaknula je važnost odgoja svoje kćeri u suosjećajnu osobu, osvježavajući vodom svojim roditeljima.

Sanja je također spomenula Ljiljanu Jakšić kao inspiraciju, ženu koja je i ona postala majka u kasnijim godinama života. Kroz svoj intervju, Sanja je izrazila zahvalnost svojim suradnicima i prijateljima koji su joj pružili podršku tijekom cijelog procesa.

Kroz svoje iskustvo, Sanja Maletić je postala simbol nade i dokaz da se snovi o majčinstvu mogu ostvariti i u kasnijim godinama života. Njezina priča ohrabruje sve žene da ne odustaju od svojih snova, bez obzira na izazove s kojima se suočavaju.

Oglasi