Marija Šerifović, poznata srpska pjevačica, nedavno je postala majka uz pomoć surogat majke iz Amerike, što je izazvalo veliki interes javnosti. Cijelo njezino putovanje do majčinstva bilo je obavijeno velom tajne sve do nedavnih objava na društvenim mrežama.

Na Instagramu često dijeli dragocene trenutke sa svojim novorođenim sinom, dokumentirajući njihove opuštene šetnje i radosne interakcije. Nedavno je otkrila dio lica svog sina Maria, koji je očarao mnoge svojom simpatičnošću i šarmom.

Trenutno, Marija Šerifović boravi u Crnoj Gori na ljetnom odmoru sa sinom Mariom, u pratnji dadilje i stomatologa. Oduševila je svoje pratitelje na Instagramu objavom koja je prikazala mladog Maria uz srdačan natpis “Neka te toplina vječnog sunca obavija”.

Marija je istaknula važnost svoje uloge kao majke Maria, naglašavajući svoje genetsko i emocionalno vezivanje za svog sina. Kroz svoje javne nastupe i medijske intervencije, Marija je postavila temelje za razumijevanje i prihvaćanje svog statusa kao jedinog roditelja Maria, čime je istaknula važnost surogat majčinstva i različitih oblika roditeljstva u suvremenom društvu.

Unatoč kontroverzama i neznanju o istini koja je ponekad prisutna, Marija Šerifović nastavlja hrabro i otvoreno dijeliti svoje iskustvo majčinstva, promičući prihvaćanje i razumijevanje među svojim obožavateljima i širom javnosti.

BONUS:

Da biste sačuvali svježinu namirnica, važno je pravilno ih skladištiti i upravljati njihovim okruženjem. Evo nekoliko savjeta kako to postići:

Skladištenje u hladnjaku: Namirnice poput voća, povrća, mesa i ribe treba odmah pospremiti u hladnjak nakon kupnje. Svaka vrsta namirnice treba biti smještena na odgovarajućem mjestu unutar hladnjaka. Na primjer, voće i povrće koje ne zahtijeva hlađenje poput jabuka i naranči može se čuvati u korpi s rupicama kako bi se osigurao protok zraka.

Posebne pregrade: Koristite posebne pregrade u hladnjaku za voće i povrće kako bi se spriječilo prebrzo zrenje ili kvarenje. Ovo je osobito važno za voće poput banana koje može ubrzati proces sazrijevanja drugog voća i povrća.

Razdvajanje namirnica: Neke vrste voća i povrća, poput rajčica i krastavaca, proizvode plin etilen koji može ubrzati zrenje i kvarenje drugih vrsta. Držite ih odvojeno od namirnica koje nisu otporne na taj plin kako bi se sačuvala njihova svježina.

Priprema prije skladištenja: Prije nego što stavite kuhana jela u hladnjak, ohladite ih u hladnoj vodi ili ledu. Ovo ne samo da čuva energiju hladnjaka već i sprječava stvaranje prevelike vlage koja može uzrokovati razmnožavanje mikroorganizama.

Održavanje svježine: Namakanje povrća u hladnoj vodi prije upotrebe može vratiti njihovu svježinu, posebno ako su izgubili vodu i postali mekani.

Sprečavanje mirisa i kontaminacije: Pokrijte gotova jela kako biste spriječili isušivanje i prenošenje mirisa na druge namirnice. Također, sadržaj otvorenih konzervi premjestite u druge posude kako bi se izbjegla kontaminacija.

Upotreba posebnih posuda: Limune i limune držite u posudama s mogućnošću protoka zraka, poput korpi s rupicama. Naranče mogu ostati svježe na sobnoj temperaturi u istim posudama.

Praćenje datuma i rokova trajanja: Redovito provjeravajte datume proizvodnje i rokove trajanja namirnica kako biste ih pravovremeno upotrijebili ili bacili.

Pravilnim skladištenjem namirnica u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi, uz pridržavanje navedenih savjeta, možete produžiti njihovu svježinu, očuvati hranjive sastojke i minimizirati gubitak kvalitete.

Oglasi