Popularni pjevač Radiša Trajković Đani nedavno je doživio iznenadnu bolest tokom nastupa, što je izazvalo medijsku pomamu i izazvalo brojne spekulacije. Nakon toga je odmah prebačen u bolnicu na detaljan pregled i kasnije pušten. Međutim, zbog zaostalih simptoma narednog dana, on je i dalje na medicinskim pretragama u bolnici. Srećom, Điani dobija nepokolebljivu podršku od svoje odane porodice, koja uključuje suprugu Slađu, sinove, snahe i unučad. Posebno, njegov unuk Nikola gaji duboku naklonost prema svom djedu i svaki dan ga vjerno posjećuje.

 

Miloš Trajković, koji je Đanijev stariji sin, iz prve ruke razumije koliko njegovi unuci utiču na Đanijevu sreću. Upravo zbog toga osigurava da ga mali Nikola svakodnevno posjećuje. Trenutno zdravstveno stanje Radiše Trajkovića ostaje neizvjesno dok se ne završe medicinske pretrage. Slađa, njegova supruga, u početku je vjerovala da su njegovi simptomi uzrokovani virusnom ili bakterijskom infekcijom. Međutim, sada je utvrđeno da Radiša ima komplikacije vezane za dijabetes, odnosno nagli porast šećera u krvi. O Slađinom zdravstvenom stanju postoje ograničene informacije, ali se zna da se ona u poslednjih godinu dana suočavala sa raznim zdravstvenim problemima. Đani je u više navrata otvoreno izrazio da se u velikoj mjeri oslanja na svoju ženu, priznajući da bi bez nje bilo teško upravljati svojim životom.

 

Nakon Đanijeve supruge, izjavu je dao i njegov menadžer u kojem je uvjerio da je trenutno u stabilnom stanju i da ga pomno prate vrhunski medicinski stručnjaci radi daljih pregleda. Nažalost, svi zakazani nastupi su otkazani do daljnjeg, kao što je ranije navedeno. Trenutno imamo ograničene informacije za objelodanjivanje, ali sva ažuriranja u vezi s njegovim stanjem bit će odmah podijeljena. Važno je napomenuti da Đani utjehu izvlači podršku porodice, a posebno prvog unuka Nikole, što se vidi i na nedavno objavljenoj fotografiji.

Oglasi