STIL KOJI SPAJA EVROPSKE I AFRIČKE UTICAJE – Marokanski stil veoma je odvažan i  upečatljiv

 


Ovaj stil u sebi sadrži boemskii i ponosni istočnjački dizajnerski duh. Prostor koji možete videti u ovoj našoj galeriji donosi ukus izvornog Maroka današnjice. Brižno renovirana, ova kuća iz 18. vijeka ima dekor boemskog stila koji reflektuje kulturu svog okruženja, spajajući afričke i francuske uticaje.

marokanski stil

Neki od zidova su u toku renoviranja napravili prostor mnogo izdašnijem i gostoljubivijem ambijentu, dok su ostali zidovi ostavljeni u bijeloj boji kako bi površine koje krase bile što bolje osvetljene.

Ulazni hodnik je u jakoj vezi sa identitetom cijelog ovog mjesta, održava udobnu i rustičnu vibraciju cjelokupnog dekora. Podovi ovog domaćinstva su prekriveni betonom te pločicama inspirisanim marokanskom tradicijom, koja se jedino odnosi na izabrane stilove, ali je istovremeno odličan izbor za sve enterijere koji se nalaze u suhim klimatskim uslovima.

Nameštaj ovog doma predstavlja mješavinu modernog i retro stila, jedinstvenu kombinaciju koja preuzima ukupni šarm ovih dviju zemalja. Vlasnik kuće je takođe želio i teksture koje su izvorno inspirisane afričkom kulturom, slikama i etničkim crtežima.

Oglasi