Zdravko Čolić, poznati pjevač, nedavno je na turneji napunio 72 godine. Uprkos godinama, on i dalje uspjeva da impresionira publiku svojim energičnim nastupima. Zapravo, sve njegove karte za turneju bile su rasprodate dosta unaprijed. Mnogima je teško povjerovati da je Čolić već ušao u osmu deceniju života kada ga vide kako nastupa na sceni. Poznato je da njegovi koncerti traju impresivnih 3 i po sata.

 

Zdravko Čolić, renomirani pjevač, na muzičkoj sceni već skoro pet decenija, a tokom svoje slavne karijere otpjevo je brojne hitove na vrhu top lista koji i danas odjekuju kod publike. Njegova baza obožavatelja proteže se kroz više generacija, u rasponu od samo sedam do sedamdeset i sedam godina. Uprkos ogromnom uspjehu u javnosti, Čolić je bio prilično privatan o svom privatnom životu. Međutim, nadaleko je poznato da je ostao neoženjen duži vremenski period prije nego što se kasnije u životu vjenčao, a potom i postao ponosni otac.

 

Čola je oženjen Aleksandrom, koja je zaposlena kao nastavnica u školi u Beogradu. Par je blagoslovljen s dvije kćeri, a to su Una i Lara, koje su postale prilično poznate na raznim društvenim mrežama. Od njih dvoje, Una je aktivnija i sa svojim pratiocima često dijeli upečatljive fotografije koje često pomjeraju granice onoga što se smatra prihvatljivim. Njeno prisustvo na mreži ukazuje na to da ima ogromnu strast prema istraživanju egzotičnih krajeva i prepuštanju raskošnim iskustvima.

 

Unin ljubavni život bio je tema spekulacija u medijima, što je dovelo do toga da se ona dovodi u vezu s brojnim mladićima. Među njima je i Marko, sin Dragane Mirković, ali Una je pojasnila da su oni samo dobri prijatelji. Nedavno je Una podijelila svoje fotografije na jahti sa nepoznatim muškarcem, što je izazvalo znatiželju o njihovom statusu u vezi. Međutim, Una je ostala suzdržana po tom pitanju, ostavljajući javnost da se pita da li je ovaj muškarac samo prijatelj ili njen momak.