– Nekada jako popularna srpska pjevačica Suzana Popović, davnih dana je digla ruke od pjevanja, tako da danas uživa može se reći u penzionerskim danima. iako je godinama daleko od toga, lagodan život sa vlasnikom Granda joj to itekako omogućava. 

Suzana Jovanović, proslavljena pevačica, opčinjava svoje verne pratioce svojim jedinstvenim šarmom i privlačnošću bez napora, ostavljajući neizbrisiv trag. Ipak, poput mnogih pojedinaca u domenu zabave, odlučila je da se upusti u područje kozmetičkih poboljšanja kako bi naglasila svoje fizičke osobine. Uprkos ovoj odluci, Suzanina urođena ljepota ostaje nepromijenjena, jer je nedavno prošla niz promjena.

  • Suzanin uspon do zvijezda bio je zaista izvanredan, svojom muzikom zadivljuje slušaoce širom svijeta i inspiriše bezbroj pjevača koji žele da dostignu vrhunac uspjeha. Potaknuta ovim ogromnim dostignućem, napravila je hrabru odluku da napravi vizuelno zadivljujuće muzičke spotove za odabrani izbor svojih pesama, sa ciljem da ih prikaže na najpovoljniji način koji se može zamisliti. Kredibilni insajderi su otkrili da je Suzanne, na sugestiju pouzdanog lica od poverenja, tražila ekspertizu renomiranog hirurga iz Beograda kako bi konačno bila podvrgnuta željno očekivanoj proceduri.

Pedantno organizirajući svoj raspored, Suzana je uspješno završila oporavak prije snimanja spota. Ishodi su bili neosporno impresivni, ispunjavajući Suzanu neizmjernom srećom dok je svjedočila izvanrednoj transformaciji njenog cjelokupnog izgleda. Iako ima 54 godine, Suzana ima zadivljujući izgled koji služi kao izvor inspiracije brojnim mlađim ženama. Ovo izvanredno postignuće može se pripisati njenoj odlučnoj posvećenosti održavanju hranljive dijete, praćenju pedantne rutine nege kože, pridavanju važnosti fizičkom blagostanju i negovanju duhovne harmonije.

Suzana je ranije otvoreno iskazivala interesovanje za estetske zahvate, čak je sa suprugom Sašom Popovićem razgovarala o planovima za “renoviranje” tokom proslave 50. rođendana. Čini se da je sada poduzela nešto u skladu sa svojim prethodnim namjerama. Neosporna transformacija koju je Suzana doživjela od početka svoje karijere pokazuje njeno zadovoljstvo izborom koji je na kraju napravila.

Svojom opsežnom karijerom i brojnim hitovima na top listama, Suzana je ostavila trajan uticaj na muzičkoj sceni, učvrstivši se kao istaknuta ličnost srpskog pop-folk žanra.

  • Suzana Jovanović, poreklom iz Beograda, SFR Jugoslavija, u svet muzike ušla je sa nepunih 15 godina. Njeno izvanredno vokalno umeće privuklo je pažnju cenjenih orkestara, što ju je navelo da svoj talenat pokaže u raznim prilikama poput venčanja, ispraćaja i krštenja. Vođena proslavljenim Borom Dugićem, snimila je svoju debitantsku pjesmu, označivši početak izuzetnog putovanja koje obuhvata 10 albuma i mnoštvo singlova na top listama. Suzana Jovanović zvanično je započela svoju karijeru 1980-ih, gde je stekla priznanje zbog svog zapovedničkog glasa, zadivljujuće scenske prisutnosti i neospornih pevačkih sposobnosti.

Suzanin položaj u industriji je čvrsto uspostavljen kroz njene zadivljujuće emisije uživo i njen besprijekoran prijelaz između područja pop i narodne muzike. Nakon dolaska ćerke Aleksandre, Suzanne je napravila namjeran izbor da se povuče iz reflektora i stavi svoju porodicu u prvi plan svojih prioriteta. Ipak, 2010. godine, Suzanne je napravila izuzetan povratak sa svojom najnovijom pločom “Madness”, koja sadrži kolekciju izuzetno popularnih pjesama objavljenih preko prestižne izdavačke kuće “Grand Productions”.

„Volim te, volim te“, jedna od njenih renomiranih pesama, transformisala se u bezvremensku himnu koja pogađa ljude svih uzrasta. Osim toga, njen repertoar omiljenih numera, kao što su „Plavuša“, „Tvoj Pogled“, „Beži Dok Sam Mlad“, „Hijada Ruža“ i „Srce u Srcu“, konstantno osvaja širok spektar slušalaca.

Oglasi