All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SOFA JEDINSTVENOG DIZAJNA

loading...

SOFA JEDINSTVENOG DIZAJNA – unikatna kreacija mlade dizajnerke Šarlote Kingsvort


Šarlota Kingsfort je britanska dizajnerka sa velikom reputacijom, koja je dala i novo značenje pojmu isječeno u svom novom dizajnu sofe, koja dolazi zajedno sa otomanom koji je isto tako pocjepan i presječen po sredini, te oni zajedno sačinjavaju živi komad namještaja dizajniranog tako, kao da je veoma spretno kreiran nožem.

Kao što možete videti u galeriji, procjepi u namještaju su veoma odvažni te sačinjavaju svjetlosne prolaze. U njih možete smjestiti svoju omiljenu knjigu ili časopise koje trenutno čitate, tako da osim nevjerovatnog elementa dizajna i kreacije, ovi pocepani dijelovi namještaja time dobijaju i svoju praktičnu funkciju.

Presjeci otkrivaju slojeve koji se nalaze u unutrašnjosti namještaja, koji liče na otvorene rane unutrašnjih materijala izloženih u kontrastnom maniru. Ovaj neobičan dizajn pomaže u kreiranju nove strukture, u kojoj se sofa i njen otoman uklapaju u jednu jedinstvenu cjelinu. Zaista, ljudi koji su u potrazi za jedinstvenim komadima namještaja, koji će na najlepši način krasiti njihovu dnevnu sobu i ujedno formirati dio za druženje, će svakako poželjeti ovaj predmet jedinstvene izrade za svoj dom.

Tags: , , , ,

Related posts