All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SAVRŠEN STAN ZA MLADI BRAČNI PAR- dizajn od drveta unosi toplinu i moderan izgled!

loading...

SAVRŠEN STAN ZA MLADI BRAČNI PAR- dizajn od drveta unosi toplinu i moderan izgled!

Paleta boja je jako moderna i jednostavna , sastavljena od bež, zelenih,bijelih, sivih, ali i toplih nijansi drveta i šperploče. Dekor je stilski i moderan , sa veoma malo umetnutog industrijskog začina u vidu nekoliko rasvjete i lampi . U cjelokupnom dizajnu je korišteno obilje drveta koje enterijeru pruža udobnost i toplinu.

dizajnidom7

dizajnidom8

Kuhinja je takođe obložena toplim drvetom da bi pružila što moderniji i udobniji izgled. Pozadina kuhinjskih elemenata je potpuno jedinstena a sastoji se od prozora koji unosi dnevnu svjetlost unutra i dopušta uživanje u pogledu na gradski život prilikom kuhanja.

Stambeni prostor je jednostavan i  moderan , sa velikim staklenim panelima koji vode direktno na prostrani balkon do koga se nalazi ugaona garnitura, svježe zelene boje, odakle se pruža predivan pogled . Stočić za kafu u dnevnoj sobi napravljen je od istog naslaganog drveta koje je korišćeno i za veliki drveni zid, dok industrijske plafonske lampe podsjećaju da se ovde radi o momačkom stanu i unose nešto muževniji osjećaj.

dizajnidom5

dizajnidom6

Trpezarijski prostor je minimalistički i smješten je zik uz prozor od poda do plafona pružajući vlasniku udobno uživanje u pogledu . Nekoliko crnih stolica i  drveni sto je sve ono što je potrebno za komotnu večeru bez ikakve gužve .

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE

loading... ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE – ponekad stepenište može predstavljati najljepši dio jednog doma...